Mórahalmi kézműves termék.
A csemege parasztkolbászt évszázadokon átnyúló családi receptúra alapján készítjük. A jól megszokott klasszikus – tradicionális ízvilágot képviseli. Hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt kolbász, amely sertéshúst, sertésszalonnát, illetve fűszereket tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.
A kolbász körülbelül 36-38 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 30 cm hosszúra pározott formában készítjük. Jól szelhető – mócsingmentes termék!
A termék készítése során sem érlelésgyorsító, sem színező, sem állományjavító, sem egyéb adalékanyagot nem használunk fel!
Termékünk Allergénmentes, nitritmentes, GMO és egyéb adalékmentes natúr élelmiszer.
Tulajdonságok:
Kézműves, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben bükkfán füstölt szárazkolbász.
Összetevők:
Sertéshús (70%), sertésszalonna, fűszerek, só.
Minőségét megőrzi:
a csomagoláson jelzett időpontig (50 nap)
Kiszerelés:
páronként csomagolva
egy pár kolbász súlya: 400-700g
Szállítási és tárolási hőmérséklet:
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel